Løpesko til dame 36 Icebug Rover RB9X GTX W 5,5 Black Løpesko til dame 36 Icebug Rover RB9X GTX W 5,5 Black Løpesko til dame 36 Icebug Rover RB9X GTX W 5,5 Black Løpesko til dame 36 Icebug Rover RB9X GTX W 5,5 Black

Icebug Rover RB9X GTX W 5,5 Black

Løpesko til dame 36

Varenr.: 131485
Icebug Rover RB9X GTX er et par piggfrie løpesko laget for lange, komfortable løpeturer i all slags vær og i alle terrengtyper. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X-gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.
Skostørrelseprodukt
1 750,-
-+
0 på lager. Tilbake om 1 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Icebug Rover RB9X GTX W:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert polyester mesh. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Extended Comfort med bluesign og Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle av RB9X piggfri grepsgummi.
Vekt: 300 gram

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Gore-Tex-membran.
  • BOA-stramming.
  • RB9X-yttersåle.
  • Godt alternativ til piggsko.
  • Meget godt grep på sleipt underlag.
  • Perfekt tursko.

Uansett om det handler om en lang løpetur på steinete sti eller en rolig joggetur i dårlig vær, kan du forvente et sunt fotklima med denne allsidige skoen.

Slitesterk, men allikevel glatt bluesign-polyester overdel, og Gore-Tex-membran som holder vannet ute og foten tørr. BOA Fit System sikrer en perfekt passform og er veldig brukervennlig. Den store vridningsstivheten og fulldempingen i mellomsålen i kombinasjon med ESS-systemet, resulterer i en stabil sko som beskytter mot overpronasjon. Mønsteret i yttersålen er utviklet for å gripe like bra i søle som på stein, og gir sammen med RB9X-gummiblanding et overlegent grep på både våte og tørre overflater.

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

Sertifisert av OEKO-TEX Standard 100

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fokuserer på tekstiler og bekrefter at produktene er fri for skadelige kjemikalier og trygge for huden.

Sertifisert av Bluesign

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som vurderer hele produksjonsprosessen. Det inkluderer materialvalg, produksjonsteknikker, kjemikaliebruk og arbeidsforhold for å sikre at produktene er produsert med tanke på miljøet og arbeidernes helse og sikkerhet. Dette gjør det til en omfattende sertifisering som er relevant for en rekke produkter innen sko, tekstil- og klesindustrien.

43717