Mat på Bål Jæren forlag Mat på Bål Mat på Bål Jæren forlag Mat på Bål Mat på Bål Jæren forlag Mat på Bål

Jæren forlag Mat på Bål

Mat på Bål

Varenr.: 114821

Mat på tur er en kokebok med 50 oppskrifter for gode matopplevelser rundt bålet. Det har ingenting å si om du er helt fersk i friluftslivet eller om du er på nivå med Monsen, for denne maten kan alle lage.

339,-
-+
4 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Mat på bål:
Forlag: Jæren forlag
Forfatter: John Hobberstad
Utgitt: 2021
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293351931
Innbinding: Innbundet
Sider: 161 sider
Vekt: 460 gram
Mål: 178 x 215 x 18 mm

Beskrivelse

Her i Norge elsker vi fjellene våre. Vi elsker viddene, skogene og fjordene våre. Vi går langt og lenge, eller en kort kveldstur like utenfor dørstokken. Vi har med telt i ryggsekken og velge utsikten vi ønsker å våkne til helt selv. Vi har med mye mat og fyrer gjerne opp et bål, både på små og store eventyr. Det er typisk Norsk å kose seg på tur.

I denne boken finner du oppskrifter som passer når du skal sove ute eller ønsker en ekstra god lunsj underveis. Oppskriftene i boka baserer seg på råvarer du finner i lokalbutikken og er nøye testet for å bli laget på bål. I boka lærer du å lage middag som pizza, wok, supper, fisk eller desserter som cookies, pai og brownie stekt i appelsin. I tillegg lærer du hvordan du lager det beste matbålet og får mange gode tips til ditt neste eventyr samtidig.

John Hobberstad, også kjent som «eventyrgutten», er godt kjent for maten han lager på bål. I Norge og flere andre land trender matrettene hans på sosiale medier. Gjennom Instagram og turbloggen sin inspirerer han flere tusen til å lage mer enn bare pølse og pinnebrød på sine eventyr. Nå vil han inspirere deg med boken sin, «Mat på bål».

25562