Norgesturen Jæren forlag Norgesturen

Jæren forlag Norgesturen

Norgesturen

Varenr.: 900007
Norgesturen Vakre turer til fors og på ski fra Lindesnes til Nordkapp er hele Norges nye turbok. Boka gir en detaljert beskrivelse av vakre turopplevelser i ditt nærmeste ferieland. Turene har varierende vanskelighetsgrad, fra enkle, familievennlige hytte-til-hytteturer, til mer utfordrende skiturer med telt, utenfor oppmerket løype.
345,-
-+
6 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Norgesturen – Vakre turer til fots og på ski fra Lindesnes til Nordkapp:
Forlag: Jæren forlag
Forfatter: Inger Karin Natlandsmyr
Utgitt: 2020
Utgave: 1. utgave
Språk: Norsk bokmål
ISBN: 9788293351832
Innbinding: Heftet
Sider: 340 sider
Vekt: 880 gram
Mål: 178 x 215 x 35 mm

Beskrivelse

Vårt langstrakte land byr på variert og spektakulær natur, fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Turhåndboka er basert på femten selvopplevde turer. Du får praktiske råd, detaljerte beskrivelser av rute, samt forslag til overnatting. Turene som er beskrevet i boka går fra sør mot nord, men det er selvfølgelig mulig å gå motsatt vei. Skiturene i boka kan gås som fottur om sommeren, og de fleste fotturene kan gås som skitur.

I boka finner du også praktiske råd om bekledning, pakking, sikkerhet og utstyr til både teltturen og hytteturen. Etter hver turbeskrivelse vil du se forslag til andre opplevelser og severdigheter i samme område. Bli inspirert og lag ditt eget tureventyr!

Skap familiens eget 71° nord-eventyr! Underveis på reisen mot nord kan du krydre turene med opplevelser som padling, hundespanntur, klatring i blåis, ridetur i fjellet, og overnatting i ishotell.

Og når du har gått alle turene i boka, ja da kan du si at du har gått Norge på langs!

19074