Kjelesett til vannkoker Kelly Kettle Cook Set L 0,85 liter Kjelesett til vannkoker Kelly Kettle Cook Set L 0,85 liter Kjelesett til vannkoker Kelly Kettle Cook Set L 0,85 liter

Kelly Kettle Cook Set L 0,85 liter

Kjelesett til vannkoker

Varenr.: 191106
Kelly Kettle Cook Set er et kjelesett som passer i Kelly Kettle-vannkoker under transport. Leveres med kjele, lokk, håndtak og grillrist.
219,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Kelly Kettle Cook Set Large:
Passer til Kelly Kettle Base Camp og Scout
Volum: 0,85 liter
Mål: Ø 13,3 x 7,5 cm
Vekt: 320 gram
Beskrivelse

Kelly Kettle vedfyrt vannkoker er et bål med skorstein, som igjen har innebygget vanntank. Du legger kvist og kvast i bålpannen i bunn, setter skorsteins-tanken fylt med vann over, og tenner på. I løpet av tre til fem minutter koker vannet. Du kan også lage mat over skorsteinen på toppen, og grille på rist over bålpannen i bunn når du er ferdig. Gryte, grillrist osv. er ekstrautstyr, men får fint plass inne i pipa når du pakker alt sammen i transportposen.

Kelly Kettle vedfyrt vannkoker er et bål med skorstein, som igjen har innebygget vanntank. Du legger kvist og kvast i bålpannen i bunn, setter skorsteins-tanken fylt med vann over, og tenner på. I løpet av tre til fem minutter koker vannet. Du kan også lage mat over skorsteinen på toppen, og grille på rist over bålpannen i bunn når du er ferdig. Gryte, grillrist osv. er ekstrautstyr, men får fint plass inne i pipa når du pakker alt sammen i transportposen.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

8199