Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL Nøkkelknippe med sporing KeySmart Max STL

KeySmart Max STL

Nøkkelknippe med sporing

Varenr.: 113007
KeySmart Max samler nøkkelknippe i et kompakt og kraftig multiverktøy. Leveres med integrert Bluetooth-sporing som gjør det enkelt å finne igjen nøklene. Via appen på telefonen ser du hvor nøklene er på kartet samt spille en kraftig lyd som gjør de raskere å finne. Enkel montering for opptil 14 nøkler samt stort feste for en klumpete bilnøkkel.
887,-
-+
Forventet til lager 07.12.2022

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

KeySmart Max:
Mål: 107 x 19 x 20 mm
Vekt: 45 gram
Nøkler: 1-14 nøkler
Batteri: 60 dager
Bluetooth-rekkevidde: 45 meter

Farge
  • Grå
  • Sort
Beskrivelse
  • Lades enkelt med Micro-USB.
  • Integrert lommelykt og flaskeåpner.
  • Enkel montering av alle vanlige nøkler mellom 55 og 80 mm.
  • Om du har mistet telefonen har KeySmart Pro egen knapp for å få telefonen din til å lage lyd, selv på lydløs!

Stadig irritert over stikk i låret, klirring av nøkler og ødelagte bukser, satte Mike i gang med å designe en erstatning for det klumpete nøkkelknippet. Etter måneder med prototyper, testing og redesigning, ble KeySmart født. Rammen ble laget av aluminium for å være superlett, og jernvaren var utformet av rustfritt stål for å overleve alt omgivelsene har å by på. Etter lanseringen på Kickstarter tidlig i 2013, var KeySmart et av de mest populære produktene som noen gang var blitt lansert.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23194