Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black Nøkkelknippe KeySmart Air Flex Black

KeySmart Air Flex Black

Nøkkelknippe

Varenr.: 127021
KeySmart Air Flex samler nøklene dine i et superkompakt nøkkelknippe i myk silikon. Nøkkelhanken har feste for Apple AirTag (ekstrautstyr) slik at du kan spore nøklene på iPhone for å se hva du har glemt de igjen. Det er plass til opptil fem vanlige nøkler og bortsett fra bilnøkler, passer alle vanlige nøkler mellom 55 og 80 mm.
329,-
-+
7 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

KeySmart Air Flex:
Mål: 38 x 20 x 70 mm
Vekt: 43 gram
Materiale: Silikon
Nøkler: Opptil 5 nøkler

Farge
Sort
Beskrivelse
  • Finn igjen nøklene med Apple AirTag (ekstratustyr).
  • Hold orden på opptil 5 nøkler.
  • Leveres med karabinerring som kan.
  • Laget i fleksibel silikon som tåler vann.

Stadig irritert over stikk i låret, klirring av nøkler og ødelagte bukser, satte Mike i gang med å designe en erstatning for det klumpete nøkkelknippet. Etter måneder med prototyper, testing og redesigning, ble KeySmart født. Rammen ble laget av aluminium for å være superlett, og jernvaren var utformet av rustfritt stål for å overleve alt omgivelsene har å by på. Etter lanseringen på Kickstarter tidlig i 2013, var KeySmart et av de mest populære produktene som noen gang var blitt lansert.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39206