Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl SandyGr Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl SandyGr

Light My Fire MyCup Short 2,5 dl SandyGr

Liten kopp med lokk

Varenr.: 118430
Light My Fire MyCup´n Lid Short BIO er en solid og stødig kopp som kan stables. Perfekt for et liv på farten. Den er bærekraftig fremstilt, veier lite og kan tas med og brukes til både fjellbekk og takeawaykaffe. Laget i Sverige av bioplast av trefibre og sertifisert sukkerrør.
FargeproduktLight My Fire 106 Sandy Green
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl DustyPi
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl MustyYe
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl SandyGr
Liten kopp med lokk Light My Fire MyCup Short 2,5 dl HazyBlu
98,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
9 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Light My Fire MyCup´n Lid Short BIO:
Volum: 2,5 dl
Måler: 85 x 85 x 80 mm
Vekt: 62,4 gram
Materiale: Bioplast

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Stabelbar.
  • Solid og stabil.
  • Lokk som sitter godt, med åpning til drikking og sugerør.
  • Laget i Sverige.
  • BPA-fri.
  • Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

I 1995 oppdaget grunnleggeren av Light My Fire of Sweden, Maya-indianernes opptenningsved. Ikke bare var det en rask, enkel og pålitelig opptenningsved, pinnene var også laget helt naturlig av stubben som stod igjen når furutreet var felt. Michael Odqvist startet Fairtrade-produksjon i stor skala og lanserte MayaSticks i Sverige året etter. Det floppet skikkelig. Senere kombinerte Michael MayaSticks med det svenske forsvarets magnesium-tennstål og endelig ble kombinasjonen perfekt og firmaet en suksess. Light My Fire of Sweden har siden 2005 produseres alt på helt egen fabrikk i Västervik i Sverige og suksesser som MealKit og Spork er nå blitt over 10 år gamle, samt en kjempesuksess blant speidere.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30583