Pikniksett til 4 Light My Fire Picnic for 4 BIO Pikniksett til 4 Light My Fire Picnic for 4 BIO Pikniksett til 4 Light My Fire Picnic for 4 BIO Pikniksett til 4 Light My Fire Picnic for 4 BIO

Light My Fire Picnic for 4 BIO

Pikniksett til 4

Varenr.: 118451
Light My Fire Picnic for 4 BIO er et matbokssett med tallerkner, små kopper med lokk og Spork til fire. Laget i Sverige av biobasert plast 100 % uten BPA, og tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
674,-
-+
2 på lager.
7 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

 

Farge
  • Rosa
  • Gul
  • Grønn
  • Blå
Beskrivelse

Inneholder:

  • 4 x tallerken
  • 4 x liten kopp med lokk
  • 4 x Spork original

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

I 1995 oppdaget grunnleggeren av Light My Fire of Sweden, Maya-indianernes opptenningsved. Ikke bare var det en rask, enkel og pålitelig opptenningsved, pinnene var også laget helt naturlig av stubben som stod igjen når furutreet var felt. Michael Odqvist startet Fairtrade-produksjon i stor skala og lanserte MayaSticks i Sverige året etter. Det floppet skikkelig. Senere kombinerte Michael MayaSticks med det svenske forsvarets magnesium-tennstål og endelig ble kombinasjonen perfekt og firmaet en suksess. Light My Fire of Sweden har siden 2005 produseres alt på helt egen fabrikk i Västervik i Sverige og suksesser som MealKit og Spork er nå blitt over 10 år gamle, samt en kjempesuksess blant speidere.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

30604