Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 109 HazyBl Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 109 HazyBl

Light My Fire Outdoor MealKit 109 HazyBl

Matboks

Varenr.: 125121

Light My Fire Outdoor MealKit er en praktisk svenskprodusert turmatboks som flyter og kan brukes i både mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

FargeproduktLight My Fire 109 Hazy Blue
Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 101 DustyP
Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 102 MustyY
Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 103 RustyO
Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 106 SandyG
Matboks Light My Fire Outdoor MealKit 109 HazyBl
396,-
-+
12 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Light My Fire Outdoor MealKit:
Måler: 195 x 185 x 60 mm
Vekt: 375 gram
Materiale: Bioplast (BPA-fri)

Farge
Blå
Beskrivelse

Inneholder:

  • Tallerken
  • Skål/lokk
  • Kopp
  • Spork
  • Spork liten
  • Boks med lokk
  • Skjærefjøl
  • Strikk

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

I 1995 oppdaget grunnleggeren av Light My Fire of Sweden, Maya-indianernes opptenningsved. Ikke bare var det en rask, enkel og pålitelig opptenningsved, pinnene var også laget helt naturlig av stubben som stod igjen når furutreet var felt. Michael Odqvist startet Fairtrade-produksjon i stor skala og lanserte MayaSticks i Sverige året etter. Det floppet skikkelig. Senere kombinerte Michael MayaSticks med det svenske forsvarets magnesium-tennstål og endelig ble kombinasjonen perfekt og firmaet en suksess. Light My Fire of Sweden har siden 2005 produseres alt på helt egen fabrikk i Västervik i Sverige og suksesser som MealKit og Spork er nå blitt over 10 år gamle, samt en kjempesuksess blant speidere.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37294