9073

Light My Fire Pack-up-Cup BIO 2,6 d Dust

Brettekopp BIO

Varenr.: 368644
Light My Fire Pack-up-Cup BIO er en sammenleggbar kopp som rommer 2,6 dl. Flott lokk som holder drikken varm og hindrer rusk å komme ned.
FargeproduktLight My Fire 101 Dusty Pink
Brettekopp BIO Light My Fire Pack-up-Cup BIO 2,6 d Dust
Brettekopp BIO Light My Fire Pack-up-Cup BIO 2,6 dl San
Brettekopp BIO Light My Fire Pack-up-Cup BIO 2,6 dl Haz
67,-
-+
3 på lager.

Light My Fire Pack-up-Cup:
Volum: 2,6 dl
Måler: 100 x 75 x 75 mm
Vekt: 54 gram
Materiale: Bioplast

Beskrivelse
  • Lett å rengjøre!
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Kan brukes mikrobølgeovn.
  • Målelinjer på innsiden.

Om Bioplast

Som tradisjonell fossilplast, består bioplast av en helt ny familie av materialer med ulike egenskaper og bruksområder. Det finnes to hovedtyper:
  1. Plantebasert betyr at materialet til produktet helt eller delvis består av biomasse fra ulike typer planter. Biomasse i plast kommer hovedsakelig fra mais, sukkerrør eller cellulose fra trær. Biobasert innhold er CO2-nøytral.
  2. Nedbrytbart kan brytes ned ganske raskt og kan produseres av fossilt eller biobasert råmateriale. Ulempen er at biologisk nedbrytbar plast trenger industriell kompost på 50-60° C i tre måneder.

All plast kan resirkuleres, hver for seg. Den store utfordringen er å skille de ulike plastkvalitetene i resirkuleringen. Så det aller viktigste du selv kan gjøre er å dra skikkelig mye på tur og bruker turmatboksen din skikkelig mye, og skikkelig lenge.

I 1995 oppdaget grunnleggeren av Light My Fire of Sweden, Maya-indianernes opptenningsved. Ikke bare var det en rask, enkel og pålitelig opptenningsved, pinnene var også laget helt naturlig av stubben som stod igjen når furutreet var felt. Michael Odqvist startet Fairtrade-produksjon i stor skala og lanserte MayaSticks i Sverige året etter. Det floppet skikkelig. Senere kombinerte Michael MayaSticks med det svenske forsvarets magnesium-tennstål og endelig ble kombinasjonen perfekt og firmaet en suksess. Light My Fire of Sweden har siden 2005 produseres alt på helt egen fabrikk i Västervik i Sverige og suksesser som MealKit og Spork er nå blitt over 10 år gamle, samt en kjempesuksess blant speidere.

0

Valg av kokeapparat og annet smart turutstyr

Selv om bål er utmerket til matlaging, er det ikke alltid mulig eller særlig praktisk å fyre opp. Et kokeapparat er derfor et helt nødvendig turutstyr.

Se flere fra kategorien:

9073