24471 24471 24471

Mammut Sertig 2 Low GTX W 7 00575

Lav sko til dame 40 2/3

Varenr.: 113963
Mammut Sertig II Low Gore-Tex er en allsidig, lett og dempende multisportsko til aktiv bruk. Lav vekt men samtidig solide yttermaterialer gjør den egnet til lette dagsturer i fjell og mark.
Skostørrelseprodukt
1 268,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Mammut Sertig II Low GTX W:
Vekt: 280 gram
Skaft: Lavt
Materiale: Overdel i Air Mesh / Membran i Gore-Tex Fit / Støtdemping og mellomsåle i EVA / Yttersåle i Mammut Swiss Design
Beskrivelse

Våte føtter gir lettere gnagsår – nyutviklede Gore-Tex Invisible Fit er festet til innsiden av materialet helt ytterst i skoen. Man kan da bruke mykere materialer inn mot foten, mindre søm og få økt komforten. Ekstra myk Mammut Swiss Design gummiblanding i yttersålen.

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

Se mer fra kategorien:

24471