Isolert underlag Mammut Light Mat Isolert underlag Mammut Light Mat Isolert underlag Mammut Light Mat Isolert underlag Mammut Light Mat

Mammut Light Mat

Isolert underlag

Varenr.: 114550
Mammut Light Mat er et hele 7,5 cm tykt liggeunderlag som har langsgående kanaler og kroppsform. Isolert med syntetisk isolasjon. Veier kun 540 gram. Fylles enkelt med supersmart pumpepose.
1 529,-
-+
4 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Mammut Light Mat:
Isoleringsevne: R 4,3
Mål: 185 x 52 x 7,5 cm / Pakket Ø 12 x 19 cm
Vekt: 540 gram
Materiale: Nylon ripstop 30D
Leveres med transporttrekk, reperasjonsett og pumpepose.
Beskrivelse

Underlag med fiberfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med syntetisk fiber. Fiberfyll ligner veldig på dunfyll, men det er ofte litt rimeligere og ikke fullt så varmt. Underlag som er fylt med dun eller fiber tar også mindre plass i sekken enn underlag med skumfyll.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25209