Liggeunderlag M Mammut Bamse Extreme Liggeunderlag M Mammut Bamse Extreme Liggeunderlag M Mammut Bamse Extreme Liggeunderlag M Mammut Bamse Extreme Liggeunderlag M Mammut Bamse Extreme

Mammut Bamse Extreme

Liggeunderlag M

Varenr.: 187026
Mammut Bamse Extreme er et 1,4 cm tykt liggeunderlag med skum som har normal lengde og bredde. God friksjon, svært god rive- og slitestyrke og har lang levetid. Brukes gjerne under oppblåsbare liggeunderlag eller som sitteunderlag rundt bålet.
764,-
-+
3 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Mammut Bamse Extreme:
Isolasjonsevne: 2,1 r
Mål: 186 x 60 x 1,4 cm
Vekt: 650 gram
Materiale: Tverrbundet expandert Polyethylen
Freon-fri

Beskrivelse
  • Overflate som gir god friksjon mot snø og teltgulv.
  • Svært gode rive- og slitestyrke.
  • Celleoppbygging/konstruksjon som tåler høy belastning uten at det presses sammen og mister isolasjonsevnen.
  • Lang levetid.
  • Liggeunderlag for helårsbruk.
  • Tyggelse som gir svært god isolasjon også i ekstrem vinterkulde.
  • Dette er det originale Bamse-underlaget. Underlaget finnes også i en mindre utgave som er tilpasset barn og gramjegere.

Underlag av skum

Fordelen med vanlig skumunderlag er at det er raskt, rimelig og robust. Det rulles eller brettes enkelt sammen og tåler hard bruk og gnister fra bålet. Ulempen er at det er litt tynt å sove lenge på, i alle fall for en voksen. Og at strikken som skal holde underlaget sammen, nesten alltid forsvinner. Skumunderlag tar også mye plass på sekken.

Dette underlaget er laget av skum. Er det vått og/eller kaldt anbefaler vi å bruke skumunderlaget i tillegg til (og under) et oppblåsbart underlag med skumfyllfiberfyll eller dunfyll. Da øker du isoleringsvnen og du hindrer at det oppblåsbare underlaget blir vått på undersiden. Oppblåsbare underlag bruker lenger tid på å tørke enn et vanlig underlag av skum.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

5456