5462 5462 5462

Mammut Crag Rope Bag 33

Taubag

Varenr.:309771
Mammut Crag Rope Bag er en svært funksjonell og lekker taubag / tausekk med stor kapasitet og høy bærekomfort.
676,-
-+
0 på lager. Tilbake om 4 dager.
7 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Beskrivelse

En romslig, stilren taubag med svært praktiske løsninger. Rullelukking sørger for at bagen alltid blir riktig komprimert. Stor, avtagbar taumatte med fargekodede innbindingsløkker for tauet gjør Crag Rope Bag til den perfekte taubagen både i innendørsveggen og til klippeklatring på bolter. Høy bærekomfort med polstring både i ryggen og bærereimene. I Crag får du plass til et 80-meters tau, eller 70 meter og sko, sele, taubrems osv. Glidelåslomme til viktig småstash som nøkler, mobil og lommebok.

  • Supersolid taubag
  • Romslig
  • Høy bærekomfort
  • Stor taumatte
  • Utmerket komprimering
  • Stilig

Mammut Crag taubag er laget i bunnsolid 400D ripstop nylon, og vil være en trofast følgesvenn i årevis. Med et volum på 33 liter stiller den i magnumklassen størrelsesmessig. Bærekomfort som en forseggjort dagstursekk, med polstret ryggpanel og polstrede, ventilerte bærereimer. Likevel er vekten kun 800 gram! Den store, avtagbare taumatten måler 95 x 110 cm, og har fire fargekodede innbindingsløkker for tauet. Dette gjør det lettere å ha kontroll på endene, og medfører flere fordeler: Enklere å veksle mellom å bruke endene for å belaste tauet riktig når man tar mange små fall på led, og mindre tvinn og knuter enn det medfører å stappe tauet i bunn av sekken. Skal du på klatretur og trenger mer kapasitet enn Crags 33 liter, er taumatten superpraktisk å stappe ned i en større sekk. Øverst på sekken er det selvsagt en slitesterk glidelåslomme med plass til mobil, nøkler, lommebok og kanskje en kvikklunsj? Den smidige rullelukkingen er prikken over i’en, praktisk og lekker. En favoritt!

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

5462