Sommerpose 195 cm Mammut Nordic OTI Spring 195 Sommerpose 195 cm Mammut Nordic OTI Spring 195 Sommerpose 195 cm Mammut Nordic OTI Spring 195

Mammut Nordic OTI Spring 195

Sommerpose 195 cm

Varenr.: 901760
Mammut Nordic OTI Spring 195 er en kompakt sommerpose som er fylt med Ajungilak OTI Element som gir en komforttemperatur fra 7 ned til 2 grader (ekstrem –11).
1 259,-
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
16 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Mammut Nordic OTI Spring 195:
Personlengde: opptil 195 cm
Temperatur: Komfort 7/2 / Ekstrem –11
Mål: 50–78 x 209 cm / Pakkvolum 6,2 liter
Vekt: 1040 gram
Glidelås: 160 cm på venstre side
Beskrivelse
  • eget prisgunstig pose fra Mammut.
  • Perfekt for sommerturer eller leirskole.
  • Lett i vekt.
  • Tar liten plass.

Mammut Nordic OTI Spring er en syntetisk sovepose for den tilfeldige turgåeren, som leter etter en helårssovepose for netter som spanderes i en hytte. For deg som sover ute, passer soveposen til to av årets sesonger. Soveposen har en førsteklasses syntetisk isolering, Ajungilak OTI Element, som er en ny Optimized Thermal Insulation av superfine fibrer og som har et høyt varme/vektforhold også i hovedområdet. Det utvendige materialet føles dessuten behagelig mot kroppen når du sover. Soveposen har også en ergonomisk fotkonstruksjon, glidelås som gjør det enkelt å komme i og ut av soveposen, og en ekstra baffel langs glidelåsen for bedre isolering og komfort. Du kan dessuten koble sammen alle størrelser i Nordic-serien med hverandre, så lenge det er en høyre og en venstre, for å lage en stor sovepose til to personer. Leveres i pakkepose.

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

21036