21036 21036 21036 21036

Mammut Nordic OTI Spring 195

Sommerpose

Varenr.: 901760
Mammut Nordic OTI Spring 195 er en kompakt sommerpose som er fylt med Ajungilak OTI Element som gir en komforttemperatur fra 7 ned til 2 grader (ekstrem –11).
1 399,-
1 119,-Tilbud
-+
0 på lager. Tilbake om 2 dager.
17 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Mammut Nordic OTI Spring 195:
Personlengde: opptil 195 cm
Temperatur: Komfort 7/2 / Ekstrem –11
Mål: 50–78 x 209 cm / Pakkvolum 6,2 liter
Vekt: 1040 gram
Glidelås: 160 cm på venstre side
Beskrivelse
  • eget prisgunstig pose fra Mammut.
  • Perfekt for sommerturer eller leirskole.
  • Lett i vekt.
  • Tar liten plass.

Mammut Nordic OTI Spring er en syntetisk sovepose for den tilfeldige turgåeren, som leter etter en helårssovepose for netter som spanderes i en hytte. For deg som sover ute, passer soveposen til to av årets sesonger. Soveposen har en førsteklasses syntetisk isolering, Ajungilak OTI Element, som er en ny Optimized Thermal Insulation av superfine fibrer og som har et høyt varme/vektforhold også i hovedområdet. Det utvendige materialet føles dessuten behagelig mot kroppen når du sover. Soveposen har også en ergonomisk fotkonstruksjon, glidelås som gjør det enkelt å komme i og ut av soveposen, og en ekstra baffel langs glidelåsen for bedre isolering og komfort. Du kan dessuten koble sammen alle størrelser i Nordic-serien med hverandre, så lenge det er en høyre og en venstre, for å lage en stor sovepose til to personer. Leveres i pakkepose.

Sovepose med kunstfiber

Denne soveposen er isolert med kunstfiber. Kunstfiber er det mest vanlige fyllet i soveposer og er rimeligere enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Siden soveposene tåler litt fukt uten å miste isolasjonsevnen, er de et godt valg hvis du skal ha en sommerpose, eller en pose du kan bruke både sommer og vinter

 

Husk et godt underlag. Ikke bare er det mykt å ligge på, men siden du i de fleste soveposer ligger flat isolasjonen på undersiden av soveposen, så er det er fra liggeunderlag du får isolasjonen.

Vi sover best med pute. Det finnes mange ulike typer, noen puter er fylt med mykt skum, andre med varm dun og noen med bare luft og kjærlighet. Mange sverger også til å hvile hode på sekken eller ullgenser. Du klarer deg selvsagt uten pute. Men det er digg!

Sveitsisk kvalitet fra Mammut! Mammut fokuserer på bærekraftig utvikling. De tilbyr det beste turutstyret, samtidig som hjertet brenner for miljøet og samfunnet rundt.

0

Slik vedlikeholder du soveposen

Alt om stell, vask og vedlikehold av sovepose.
0

Magisk natt i trærne

Gavetips til kjærester og familier som liker å leve høyt.
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

21036