Kniv Morakniv Lok BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Lok BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Lok BlackBlade S AshWood Kniv Morakniv Lok BlackBlade S AshWood

Morakniv Lok BlackBlade S AshWood

Kniv

Varenr.: 127405

Morakniv Lok BlackBlade (S) AshWood er en håndlaget, robust villmarkskniv med full tang laget for ekspedisjonen. Kombinasjonen av det sterke skaftet av nøye utvalgt lett asketre fra europeiske FSC-sertifiserte skoger sammen med det 3,2 mm tykke sorte knivbladet av resirkulert svensk rustfritt stål gjør kniven klar for tyngre oppgaver i villmarken. Bladryggen kan også brukes med opptenningsstål, noe som gjør at du alltid har varmen fra bålet for hånden.

2 195,-
-+
7 på lager.

Visste du at:

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har gratis frakt over kr 1000, inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Morakniv Lok BlackBlade (S) AshWood:
Mål: 256 mm / Kniv 227 mm / Blad 3,2 x 109 mm
Materiale: Gjenvunnet svenskt rustfritt stål / Skaft i ask / Slire i lær
Vekt: 233 gram
Farge
  • Hvit
  • Sort
Beskrivelse

Det sterke håndtaket laget av unikt asketre har en fingerbeskyttelse, en funksjonell grepshæl og et 3,2 mm tykt svart knivblad laget av resirkulert svensk rustfritt stål. Sammen med den spesialdesignede bladkrumningen gir den både styrke og stabilitet i hvert kutt. Utviklet for krevende utfordringer, har kniven eksemplariske egenskaper for de som trenger et trygt og robust verktøy. Det svarte PC-belegget skaper en balansert kontrast mellom det lyse asketreet og den blanke kanten på stålet. Den vegetabilske garvede knivsliren i skinn har en belteløkke og beskytter den skarpe kanten mot overflater som kan sløve kniven.

Lok er også kompatibel med tilbehøret Morakniv Dangler 10 med knapp, som lar deg utvide avstanden mellom knivsliren og beltet.

Historisk Morakniv! I over 400 år har det blitt eksportert kniver fra Mora i Sverige. Etter fire år i Nord-Amerika flyttet Frost-Erik Erson tilbake til Östnor i Mora i 1891 og startet opp fabrikken som 126 år senere lager det svært anerkjente varemerket Morakniv. I dag produserer de imponerende 7000 knivblad i timen og all produksjon er fortsatt i Mora i Sverige!

0

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
0

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
0

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39595