Lakenpose Mountain Equipment Ultratherm Liner Regu Lakenpose Mountain Equipment Ultratherm Liner Regu Lakenpose Mountain Equipment Ultratherm Liner Regu

Mountain Equipment Ultratherm Liner Regu

Lakenpose

Varenr.: 112006
Mountain Equipment Ultratherm Liner er en lett og luftig, fasongsydd lakenpose som brukes i soveposen eller som sengetøy om du bor på hytte. Gir ekstra varme til soveposen din samtidig som den beskytter godt mot svette og skitt. Denne lineren er laget i en micro-grid vaffel fleece som regulerer temperaturen og føles behagelig mot huden. Luftrommet i vaffelfleecen gir ekstra isolasjon og varme. Konstruksjonen på denne vaffelfleecen gjør at en er veldig lett i forhold til varme. Pakkvolumet er ikke like lite som en silkeliner, men vil føles mye varmere uten at det pakker, eller veier, like mye som en tradisjonell fleece liner.
Personlengdeprodukt
599,-
359,-Tilbud
-+
1 på lager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Mountain Equipment Ultratherm Liner Regular:
Mål: 75 x 230 cm
Vekt: 250 gram
Materiale: MicroGrid Vaffelfleece
Farge
Blå
Beskrivelse
  • Teknisk vaffelfleece isolerer og puster godt.
  • Lavvekt.
  • Øker komfort og varme.
  • Beskytter soveposen.
0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.
0

Slik velger du sovepose

En god sovepose er noe av det smarteste du kan bruke penger på. Men hva skal du velge og hvordan skal du ta vare på den?

Se mer fra kategorien:

 

 

 

21778