Isolert underlag M Mountain Equipment Helium 3,8 Warmzone Isolert underlag M Mountain Equipment Helium 3,8 Warmzone Isolert underlag M Mountain Equipment Helium 3,8 Warmzone Isolert underlag M Mountain Equipment Helium 3,8 Warmzone

Mountain Equipment Helium 3,8 Warmzone

Isolert underlag M

Varenr.: 122928
Mountain Equipment Helium Warmzone Mat er et 3,8 cm tykt liggeunderlag som har god lengde og bredde. Underlaget har litt kroppsform som sparer plass i sekken. God isoleringsevne på 3,6 som egner seg bra både til vår og høst og det som er i mellom. Bunnen er forsterket friksjonsbelegg som gir god slitestyrke. På vinterstid er det lurt med et ekstra vanlig liggunderlag under.
1 199,-
-+
7 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har supertilbud på telt?

Mountain Equipment Helium 3.8 Warmzone Mat:
Isoleringsevne: R 3,6
Mål: 52 x 183 x 3,8 cm / Pakket Ø 15 x 26 cm
Vekt: 740 gram
Materiale: Overside i Polyester 75 D / Underside i Polyester 75 D / Fylt med skum

Farge
Grønn
Beskrivelse
  • Selvoppblåsbart liggeunderlag.
  • Behagelig skumisolasjon.
  • Forsterket bunn.

Underlag med skumfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med skum. Skumfyll er ofte rimeligere enn fiberfyll og dunfyll, men tar mer plass i sekken.

Selv om skumfylte underlag ofte later som om de er selvopplåsende, er de nok ikke helt det. De bruker litt tid på å brette seg ut og de må alltid ha litt ekstra påfyll på slutten. Så om du har dårlig tid, er pumpepose den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Integrerte pumper eller lungene (fare for svimmelhet) fungerer også fint.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

Sertifisert av Down Codex 🪶

Standard for dyrevelferd som er spesielt rettet mot produksjonen av produkter som inneholder dun, som dundyner og puter. Målet med Down Codex er å sikre at dun som brukes, kommer fra dyr som er behandlet etisk og uten unødig lidelse. Standarden inkluderer retningslinjer for høsting av dun, transport av dyr, og andre aspekter av dyreomsorg. Den er utviklet for å fremme høyere standarder for dyrevelferd innen tekstilindustrien. Merket fokuserer på dyrevelferd snarere enn miljøspørsmål.

Sertifisert av Fair Wear (FWF)

Uavhengig non-profit organisasjon som arbeider for å forbedre arbeidsforholdene i kles- og tekstilindustrien. Hovedmålet deres er å fremme rettferdige arbeidsforhold, anstendige lønninger, trygge arbeidsforhold og respekt for arbeidstakerrettigheter i hele produksjonskjeden for klær. FWF samarbeider med klesmerker, produsenter og andre interessenter for å oppnå disse målene. De gjennomfører vurderinger, gir opplæring og støtte, og oppfordrer til åpenhet om produksjonsprosesser for å sikre bedre forhold for arbeiderne.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35097