Dunisolert underlag LW Mountain Equipment Aero Down 7 LW 01424 Dunisolert underlag LW Mountain Equipment Aero Down 7 LW 01424

Mountain Equipment Aero Down 7 LW 01424

Dunisolert underlag LW

Varenr.: 737856
Mountain Equipment Aerostat Down 7 er et hele 7 cm tykt og varmt liggeunderlag som har langsgående kanaler og normal lengde og normal bredde. Isolert med gåsedun. Veier lite og tar liten plass i sekken. Fylles enkelt med supersmart pumpepose.
2 599,-
-+
2 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Superpris: Nå sparer du 20 % på nesten alle tretelt!

Mountain Equipment Aerostat Down Mat 7.0 Long
Isoleringsevne: R 5
Mål: 200 x 60 x 7 cm / Pakket Ø 14 x 25 cm
Vekt: 855 gram
Leveres med pumpepose
Farge
Sort
Beskrivelse

 

Underlag med dunfyll

Fordelen med oppblåsbart underlag er at det er varmt, mykt og godt å ligge på. Ulempen er at du kan få hull i dem.

Dette underlaget er fylt med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn et underlag som er isolert med fiberfyll eller skum.

Pumpeposer er den mest effektive måten å fylle liggeunderlag med luft på. Du fanger så mye luft du klarer i posen, ruller den sammen og presser luften ut av posen og inn i underlaget. Liggeunderlag med dunfyll eller fiberfyll bør pumpes opp med pumpepose eller integrert pumpe, ellers vil fuktighet fra pusten skade underlaget over tid.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

4298