4664

Mountain Equipment Helium Cosmos

Kile til Helium-dunpose

Varenr.: 336272
Mountain Equipment Helium Expansion Baffle er en kile som utvider bredden på Helium-dunsoveposen din med 13 cm. Kilen er fylt med 30 gram av 700 cuin 90 % andedun og 10 % fjær. Leveres i superlett pakkpose.
FargeproduktMountain Equipment 01286 Cosmos
Kile til Helium-dunpose Mountain Equipment Helium Cosmos
591,-
-+
2 på lager.
17 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.
Beskrivelse

Mountain Equipment Helium Expansion Baffle:

  • Passer til alle Helium-dunposer (bortsett fra Helium Solo) med glidelås på høyre side.

Om Heliumserien:

Ved å bruke en gjennomgående Slantwall-kammerkonstruksjon gjennom hele posen, gode materialer og 700+ fillpower Premium andedun leverer Heliumserien veldig gode varme til vektforhold. Dundensitetet er økt i bunn av posen, fotende og hette for å optimaliserer varmegenskapene mens kammer bak glidlås og krage har lavere densitet.

Et nytt ytterstoff, Helium TM 20 veier kun 38g/m2, men er mer slitesterkt, komfortabelt og pustende enn tidligere materialer brukt i Helium serien. Helium 20 er en tettvevd 20 denier nylon med den høyeste duntettheten tilgjengelig. Duken er også mer vindavisende enn tidligere. Noe som gjør at posen holder enda bedre på varmen.

Sovepose med dun

Denne soveposen er isolert med dunDunfyll er varmest og tar minst plass i sekken, men det koster nok mer enn en sovepose som er isolert med kunstfiber. Om posen blir fuktig kollapser dunet og det mister isolasjonsevnen. Derfor er dun det beste valget hvis du sover mye ute om vinteren og er opptatt av lav vekt.

Dunet kommer (selvfølgelig) ikke fra gåseleverindustrien og fuglene har (selvfølgelig) ikke blitt ribbet levende.

 

4664