Truger til dame 80 kg MSR Revo Explore W22 W 36–43 BrightCoral Truger til dame 80 kg MSR Revo Explore W22 W 36–43 BrightCoral

MSR Revo Explore W22 W 36–43 BrightCoral

Truger til dame 80 kg

Varenr.: 125448
MSR Revo Explore er et par truger for deg som skal ut på ulike eventyr både til fjells og til skogs. Vi anser den som den mest fleksibel trugen med tanke på bruksområder. Fra bil til hyttevegg og videre til fjells via skogen om det høres naturlig ut.
4 349,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

MSR Revo Explore W22:
Vekt: Par 1760 gram
Mål: 18 x 56 cm
Skostørrelse: 36–43
Bæreevne: 80 kg
Ramme: Martensittisk stål
Helløfter: Ja

Farge
  • Rød
  • Grå
Beskrivelse

Fjellets allrounder

Womens Revo Explore trugen har en smalere ramme (18 cm) enn herremodellen, noe som gjør at ikke rammene slår i hverandre når man går. Det robuste plastdekket ExoTract er utviklet for å være svært støtbestandig og for å gi en overlegen styrke ved lave temperaturer. Rammen rundt trugen består av martensitt stål – en svært sterk ståltype som er motstandsdyktig ovenfor slitasje og deformasjon. Stålrammen har også tenner på undersiden som gir godt feste i traverserende terreng. Kombinasjonen av alt dette gjør at trugen en veldig torsjonsstiv og generelt solid.

Den hengslede HyperLink tåbindingen er laget for kraftige brede støvler som snowboardstøvler og støvler for snøscooter. Bindingen er tilpasset skostørrelser fra 36 til 43 for optimal tilpassing til støvelen. HyperLink sørger for at når du går rett opp, eller ned, har du solid feste uansett underlag på grunn av stålklørne. Bindingen er også tverrstiv og holder støvelen sentrert på trugen i traverserende terreng, uten at hælen glir sideveis.

HyperLink bindingen er utrolig lettjustert på grunn av hurtigstrammingen og holder støvelen godt fast med et jevnt diagonalt trykk rundt støvelen. Bindingen har polstret fronparti som forhindrer vonde trykkpunkter på forfoten.

Ved første gangs bruk setter du støvelen ned på midten av bindingen, fester stroppen over forfoten, deretter bakfoten. Neste gang du bruker trugen med samme støvel holder det å sette hælen inn mot bakstroppen og deretter feste forstroppen.

Alle bevegelige deler på bindingen er utskiftbare.

Om du bruker trugen primært i tørr vintersnø i skogen kan du vurdere å øke lengden for økt bæreevne (ekstratustyr). Med Revo Tails kan trugene bygges ut med 12,7 cm økt lengde for bedre bæreevne i dyp snø eller bruk med tung ryggsekk. Monteres enkelt uten verktøy.

  • Produsert i USA.
  • Hælløfter for bratt terreng.
  • Alle bevegelige deler er utskiftbare.
  • Solid nylondekke som øker trugenes slitestyrke og holdbarhet.
0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37622