Sverige: Funäsfjällen Nordeca 7015 Funäsfjällen Sverige: Funäsfjällen Nordeca 7015 Funäsfjällen Sverige: Funäsfjällen Nordeca 7015 Funäsfjällen Sverige: Funäsfjällen Nordeca 7015 Funäsfjällen

Nordeca 7015 Funäsfjällen

Sverige: Funäsfjällen

Varenr.: 118472
Nordeca Funäsfjällen 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
237,-
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Bergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Nordeca Funäsfjällen:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Beskrivelse

Kartet dekker området fra riksgrensen i vest til Storsjön i øst. Funäsfjällen er en typisk skidestinasjon, med de beste forutsetningene for alpint med sine mange skitrekk og skiheiser i området. Kartet dekker dessuten skiområdene Tänndalen, Ramundberget og Funäsdalsberget i tillegg til byene Funäsdalen, Bruksvallarna og Fjällnäs. Området byr dessuten på fantastisk natur også utenom skisesongen som kan oppleves enten til fots eller på sykkel. Eksempel på fjellstuer i kartet: Röstavallen, Fältjägarstugan og Baggården.

30625