Sverige: Rogen Nordeca Sverige 7016 Rogen Sverige: Rogen Nordeca Sverige 7016 Rogen Sverige: Rogen Nordeca Sverige 7016 Rogen Sverige: Rogen Nordeca Sverige 7016 Rogen

Nordeca Sverige 7016 Rogen

Sverige: Rogen

Varenr.: 118473
Nordeca Rogen 1:50 000 er et turkart utviklet med avansert kartteknologi og tilhører den mest oppdaterte turkartseriene på markedet. Kartet har turløyper, skiløyper og overnattingssteder. I tillegg til turinformasjon fra de offisielle databasene til Lantmäteriet og Kartverket. Alle kartene i Fjellkart Sverige-serien har kart på begge sider og dekker et stort området på 3000 km². Kartet er trykket på et resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
249,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Nordeca Rogen:
Kartserie: Svenske Fjellkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2021

Beskrivelse

Kartet dekker det populære fjellområdet rundt Rogen i tillegg til to nasjonalparker, Femundsmarka i Norge og Töfsingdalen i Sverige. Rogenstugan som ligger ved den store innsjøen Rogen er et godt utgangspunkt for flotte turer i et vakkert turområde. Her kan du blant annet leie kano til å utforske den store innsjøen som ligger på grensen mellom Norge og Sverige. Landskapet rundt gir et særpreget inntrykk med enorme steinblokker, skog, fjell og labyrinter av små vann. Lenger sør finner du Grövelsjön, et fjellområde med en naturopplevelse helt utenom det vanlige. Eksempler på fjellstuer i kartet: Røvollen, Svukuriset, Skredbrostugan og Rogenstugan.

30626