Beitostølen Nordeca 2375 Beitostølen Beitostølen Nordeca 2375 Beitostølen

Nordeca 2375 Beitostølen

Beitostølen

Varenr.: 671753
Nordeca Beitostølen 1:50 000 er utviklet i samarbeid med DNT. Det er benyttet avansert kartteknologi og kartet innehar viktig turinformasjon i tillegg til det man får i fra de offisielle databasene til Kartverket. Informasjon som sommerløyper, hytter, bruer og merkede stier er gjennomgått og kvalitetssikret av DNT. Kartet er trykket på resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
246,-
-+
3 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Nordeca Beitostølen:
Kartserie: Turkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2018

Beskrivelse

Beitostølen er kjent som et vintersportssted med alpinbakker både ved Beitostølen sentrum og i Raudalen, samt langrennsløyper på flere hundre kilometer. Turkartet har informasjon om skiløyper, stier, alpinanlegg og turisthytter. I tillegg inngår utsnitt i større målestokk av turen over Besseggen og toppturen til Bitihorn.

Den nasjonale turkartserien dekker de mest populære turområdene i Norge. Serien utgis i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) og inneholder blant annet deres løyper og hytter i tillegg til mye annen lokal turinformasjon. Turkartene er hovedsaklig i 1:50 000 som er en velegnet målestokk for turbruk. I tillegg finnes titler i 1:25 000 for enda tydeligere lesbarhet i spesielt utvalgte og populære turområder, samt 1:100 000 som egner seg godt for planlegging.

Steder i kartet: Beito, Beitostølen, Hegge, Kaldfjorden, Knutsholstinden, Storeskag, Valdresflye og Vinstre.

Søk etter andre kart i Turkart 1:50 000-serien:

219