Aurlandsdalen Nordeca 2565 Aurlandsdalen Aurlandsdalen Nordeca 2565 Aurlandsdalen

Nordeca 2565 Aurlandsdalen

Aurlandsdalen

Varenr.: 671795
Nordeca Aurlandsdalen 1:50 000 er utviklet i samarbeid med DNT. Det er benyttet avansert kartteknologi og kartet innehar viktig turinformasjon i tillegg til det man får i fra de offisielle databasene til Kartverket. Informasjon som sommerløyper, hytter, bruer og merkede stier er gjennomgått og kvalitetssikret av DNT. Kartet er trykket på resirkulerbart materiale som er slitesterkt og værbestandig. Kartet kan derfor benyttes i all slags vær.
246,-
-+
9 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Nordeca Aurlandsdalen:
Kartserie: Turkart
Målestokk: 1:50 000
Utgitt: 2018

Beskrivelse

Dette kartet dekker hele Aurlandsdalen, fra Aurlandsfjorden i nordvest til Kongshelleren i øst og Hardangerjøkulen i sør. I tillegg dekkes det meste av Rallarvegen mellom Finse og Flåm og turløypene over fjellet mellom Aurlandsdalen og Rallarvegen.

Den nasjonale turkartserien dekker de mest populære turområdene i Norge. Serien utgis i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) og inneholder blant annet deres løyper og hytter i tillegg til mye annen lokal turinformasjon. Turkartene er hovedsaklig i 1:50 000 som er en velegnet målestokk for turbruk. I tillegg finnes titler i 1:25 000 for enda tydeligere lesbarhet i spesielt utvalgte og populære turområder, samt 1:100 000 som egner seg godt for planlegging.

Steder i kartet: Aurlandsdalen, Aurlandsvangen, Blåskavlen, Finse, Flåm, Hallingskarvet, Hallingskarvet nasjonalpark og Myrdal.

Søk etter andre kart i Turkart 1:50 000-serien:

240