Boka mi NSF Notatbok for ledere

NSF Notatbok for ledere

Boka mi

Varenr.: 123481
Norges speiderforbunds Boka mi er en notatbok og erfaringslogg for ledere. Den inneholder også dikt og sitater til inspirasjon, huskelister og nyttig lederinformasjon.
60,-
-+
100+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Boka mi – Notatbok for ledere:
Forlag: Norges speiderforbund
Utgitt: 2022
Språk: Norsk bokmål
Innbinding: Spiral
Sider: 68 sider
Mål: 148 x 148 mm

Beskrivelse

Vi håper denne lille boka vil være et nyttig hjelpemiddel i det daglige arbeidet som leder. Vi har allerede hjulpet deg litt på vei ved å skrive inn inspirasjonstekster, punkter til ettertanke og forskjellige sjekklister du kan få bruk for. I tillegg har vi satt av noen sider der du kan notere erfaringer fra kurs og merker du tar, turer du deltar i, og andre speideropplevelser. Resten av boka kan du bruke akkurat som du vil. Bruk den gjerne som et hjelpemiddel i den daglige speidingen ved å selv notere/lime inn tekster og ord som er viktig for deg og som en fast notatbok på kurs. Takk for at du lar deg engasjere, lykke til videre!

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

35650