Regnbueflagg NSF Regnbueflagg

NSF Regnbueflagg

Regnbueflagg

Varenr.: 215993
Norges speiderforbunds Regnbueflagg i vevd polyester som henger fint på flaggstang. Regnbuens farger minner oss om mangfold og at alle er unike.
1 499,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

Norges speiderforbunds Regnbueflagg:
Mål: 150 x 100 cm
Passer til paradestang på 250 cm
Materiale: 155 gram/m2 vevd polyester
Kun dobble sømmer. Ytterhjørner og tupp får i tillegg en ekstra sikringssøm.
Store flagg får også en forsterkning inne ved flaggliket/linningbåndet.
Flaggets lengde bør være ca. 1/3 av flaggstangens lengde, eller litt kortere. Vi har samme størrelsesanbefaling for regnbueflagg som for norske flagg.
Bilde er en illustrasjon.

Beskrivelse

Vær en supporter

Vi ønsker at speideren skal være åpen for alle, og at vi skal akseptere hverandres ulikhet. Er du en supporter? Vis din støtte til skeiv speiding og LHBT (lesbiske, homofile, bifile og transpersoner) og bær regnbuen med stolthet.

NSF og KM gikk sammen

Norges speiderforbund og KFUK-KFUM-speiderne deltok for første gang sammen i Pride Parade i Oslo i 2019. Det gjorde de for å aktivt vise at mangfold i organisasjonene er verdifullt, og at speideren er for alle. Ved å gå under speiderbanneret i paraden, ville de både inspirere, støtte og være en god, synlig rollemodeller for andre. De oppfordrer også speidere til å delta på lokale Pride-arrangementer.

Norges speiderforbund er en barne- og ungdomsorganisasjon med cirka 18 500 medlemmer. Medlemmene er organisert i rundt 400 lokale speidergrupper. Speideren startet i England for over 100 år siden, og er i dag verdens største barne- og ungdomsorganisasjon med 50 millioner medlemmer fordelt på mer enn 200 land.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

1773