Ullsåler 40 Norsk Ullsåle Innmark 40 Ullsåler 40 Norsk Ullsåle Innmark 40

Norsk Ullsåle Innmark 40

Ullsåler 40

Varenr.: 219077
Norsk ullsåle Innmark er en 4 mm tynn og varm inleggsåle som består av 100 % ren saueull som holder deg varm og tørr på føttene. Passer til småsko, støvletter og joggesko hvor det ikke er plass til en tykk såle.
Skostørrelseprodukt
89,-
-+
5 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Beskrivelse

Norsk ullsåle Innmark har et tynt lag med gummibelagt strie under. Dette gjør sålen stabil og holder den på plass i skoa. Innmark passer i vanlige sko der du ikke har plass til en tykk såle. Den har ingen sømmer og kan klippes til for perfekt tilpasning.

Slik lages Norsk Ullsåle

Norsk Ullsåle lages av renset ull av beste kvalitet. Sålene har god spenst og isolerer svært bra mot kulde. De lages ved bruk av en gammel teknikk der fibrene blir bundet sammen så sålen blir kompakt, men fibrene beholder også sin naturlige spenst, noe som er viktig for optimal isolasjon.

Ull er gull

Saueull er et naturfiber med mange gode egenskaper. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterkt og fremfor alt varmeisolerende. Ull har også meget god evne til å absorbere fuktighet og isolerer selv om den er fuktig. Dette er kvaliteter som gjør at ull er et utmerket materiale til innleggsåler.

Klær og utstyr til en god skitur

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

8775