Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl Longs til herre L Northern Playground Ziplongs Long M L Bl

Northern Playground Ziplongs Long M L Bl

Longs til herre L

Varenr.: 129120
Northern Playground Ziplongs Long Wool er perfekt å ta på om morgenen. Når solen begynner å varme og motbakkene blir brattere tar det deg bare et par sekunder å stoppe, åpne glidelåsen og skifte. Når det er på tide med en pause er det bare å hive de på seg igjen, og du blir tørr og varm.
Størrelseprodukt
S
M
L
979,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Northern Playground Ziplongs Long Wool Men:
Vekt: 274 gram
Materiale: 73 % merinoull, 24 % polyester og 3 % elastan / Superfin helårsull i 18,5 mikron (200 g/m²)
Ullprodukter vil kunne krympe litt ved første vask.

Farge
  • Rød
  • Sort
Beskrivelse
  • Veldig enkel å ta av, selv med klær på. Den er også veldig enkel å ta på. Du slipper å åle deg inn i den...
  • Produsert i Europa.
  • Høykvalitets merinoull strikket i Litauen.
  • Ziplongs finnes også i 3/4 piratlengde.

Ziplongs kan justeres etter værforhold. Om ønskelig kan du justere glidelåsen til å gi en mindre åpning slik at du kan lufte akkurat det området du ønsker. Ønsker du ytterligere avkjøling, brett ziplongsen oppover og under bokseren. Dette, kombinert med en åpning i skallbuksen kan gi deg akkurat den avkjølingen du trenger på beina. Alternativt, fjerne stillongsen helt. Når det blir for kaldt: zip igjen!

Vanlig spørsmål:

– Er glidelåsen ubehagelig?

Nei, som med alle andre Northern Playground produkter, er glidelåsene paddet hele veien og man tenker ikke på dem når man leker i skogen.

Produsert i Europa

Northern Playground produserer i Litauen. Dette gjør de for å sikre kvalitet og for å redusere karbonutslippet ved produksjon. I tillegg kommer alledeler av produktene deres fra europeiske leverandører, bortsett fra rå-ullen som importeres fra New Zealand og Australia. Europeisk produksjon er ikke billig, men du får til gjengjeld et produkt med færre reisemil og lang holdbarhet. Fabrikken Utenos tar miljøansvaret sitt svært seriøst og er for eksempel en av få produsenter som oppfyller Greenpeace sine strenge krav i sin Detox Campaign.

Northern Playground starter med at Jo Egil Tobiassen ble lei av svette boksere og syr den første Zipbodyen sammen med mammen sin i 2011. Så går det slag i slag med Youtube-kurs og symaskin – og vipps får de jaggu solgt den første Ziplongsen til en kar som skal krysse Grønland. Så starter de selskapet, vinner priser og slår seg opp. Nå holder de full fart med utvikling fra Norge, og produksjon i Litauen. De har til og med en egen avdeling med somaliske kvinner fra Kulmis-nettverket, som fikser arbeidsplasser og lokal produksjon med merkevaren Made in Tøyen, Oslo. For en bra gjeng!

0

Slik velger du sports-BH

Det er mange modeller å velge mellom. Hvilken type passer deg og dine bryster best?
0

Innerlag: Dette må du vite om undertøy

Feil eller dårlig undertøy kan fort ødelegge en god turopplevelse. Her er kjøpetipsene du trenger og fellene du bør styre unna.
0

Dette må du vite om trelagsprinsippet

Det er mye fancy turklær i butikken, men hva trenger du egentlig? Vi guider deg gjennom trelagsprinsippet og styrer deg unna de verste fellene slik at du får turklær du blir fornøyd med.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

41312