Gnagsårsalve Norvis Gnagsårsalve 15 ml Gnagsårsalve Norvis Gnagsårsalve 15 ml

Norvis Gnagsårsalve 15 ml

Gnagsårsalve

Varenr.: 706680
Norvis Gnagsårsalveforebygger og behandler gnagsår. Den inneholder ringblomst og timian som får sår hud til å gro raskt og forhindrer betennelse. Salven brukes forebyggende hvis du har lett for å bli sårbeint. Smør utsatt hud morgen og kveld. Hvis gnagsår har oppstått smør gjerne tre ganger daglig.
129,-
-+
20+ på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Norvis Gnagsår:
Volum: 15 ml
Innhold: Bivoks, lanolin, mandelolje, ringblomst, timian og vitamin-e

Beskrivelse
  • Fri for parabener og andre syntetiske tilsetningsstoffer.
  • Ikke testet på dyr.
  • Økologisk.

Vannblemmer på hælen er smertefullt, og kan ødelegge en ellers fin tur. Husk derfor å forebygge ved å stelle pent med føttene både før, under og etter turen. Vi anbefaler å smøre føttene jevnlig med Norvis Fotkrem og å bruke gnagsårsalven før og etter tur.

Norvis-produktene er laget på bakgrunn av Kirsti Friid Fladebys erfaringer gjennom et langt og aktivt friluftsliv i skog, høyfjell, bre og hav. Ferdes du i slike områder, vil du ha glede av hennes kremer og salver. Er du plaget av ømfintlig hud eller har barn som du vil beskytte ekstra godt, er også Norvis et godt valg.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

839