Kuldesalve Norvis Kuldesalve 40 ml Kuldesalve Norvis Kuldesalve 40 ml

Norvis Kuldesalve 40 ml

Kuldesalve

Varenr.: 706694
Norvis Kuldesalve beskytter huden mot forfrysninger og ser ut til å lindre tidligere frostskader. Salven inneholder ikke vann og er lett å smøre ut. Den lar huden puste, dvs den slipper ut overskuddsvarme når du blir varm. Kuldesalven er ikke tilsatt duft, men dufter godt av de naturlige ingrediensene.
185,-
-+
10 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Norvis Kuldesalve:
Volum: 40 ml
Innhold: Bivoks, lanolin, mandelolje og vitamin-e

Beskrivelse
  • Fri for parabener og andre syntetiske tilsetningsstoffer.
  • Ikke testet på dyr.
  • Økologisk.

Det er viktig når man skal beskytte seg mot kulde å velge en salve som er uten vann, og ikke en kuldekrem som inneholder vann. Enkelte kuldesalver inneholder fettstoffer (vaselin og paraffin) som ikke slipper ut svette. Dette kan føre til at huden fryser under kuldekremen eller kuldesalven. Norvis sin kuldesalve inneholder lanolin som har vist seg å være svært likt hudens eget fett og dermed slipper ut svette. Både barn og voksne kan oppleve at kinnene blir tørre og røde om vinteren. Et tynt lag med kuldesalve når man er ute kan forebygge dette.

Norvis-produktene er laget på bakgrunn av Kirsti Friid Fladebys erfaringer gjennom et langt og aktivt friluftsliv i skog, høyfjell, bre og hav. Ferdes du i slike områder, vil du ha glede av hennes kremer og salver. Er du plaget av ømfintlig hud eller har barn som du vil beskytte ekstra godt, er også Norvis et godt valg.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

842