Miniovn Omnia Miniovn Miniovn Omnia Miniovn Miniovn Omnia Miniovn Miniovn Omnia Miniovn Miniovn Omnia Miniovn Miniovn Omnia Miniovn

Omnia Miniovn

Miniovn

Varenr.: 901752
Omnia Miniovn er en liten, praktisk stekeovn som passer på på alt fra stormkjøkkenet, gasskjøkkenet i bobilen eller på kokeplaten på hybelen. Kjøkkenet består av tre deler som tilsammen gir både under- og overvarme. Stekeformen er laget i aluminium og rommer to liter. Smøres godt før bruk. Bunnskålen er laget i rustfritt stål og plasseres i midten, rett over flammen. Lokket sitter godt og har god høyde slik at kaker og brød kan heve skikkelig. Dette er en veldig enkel konstruksjon som egentlig er utviklet for åpen ild, men som også fungerer fint på elektrisk koketopp om du beregner 25–50 % lengre tid. Leveres i praktisk veske.
599,-
-+
2 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Omnia Miniovn
Mål: Ø 25 x 7 cm
Vekt: 500 gram
Volum: 2 liter
Materiale: Stekeform i aluminium / Bunnskål i rustfritt stål
Beskrivelse

Pass på vottene! Bunnen og lokket blir skikkelig varmt, så pass godt på så ikke vottene smelter seg fast når du smugkikker på bollene. Vi anbefaler varsomhet og votter av ull.

Fritidsovnen Omnia revolusjonerer matlagingen alle steder der det mangler en stekeovn. Med denne stekevonen kan du både bake og lage velsmakende ovnsretter. Alt du lager i stekeovnen kan du lage lage med en Omnia.

21028