Tursag Opinel No 18 Saw CarboonSteel Tursag Opinel No 18 Saw CarboonSteel Tursag Opinel No 18 Saw CarboonSteel Tursag Opinel No 18 Saw CarboonSteel Tursag Opinel No 18 Saw CarboonSteel

Opinel No 18 Saw CarboonSteel

Tursag

Varenr.: 127993
Opinel No 18 Saw foldesag er en hendig sag for hage og turbruk. Den kutter fint av greiner opp til 10 cm diameter. Om du er stisykkelist, krattfjerner eller bålansvarlig er denne hendige foldesagen et fint verktøy for å løse oppgavene. Bladet er sylskarp og holder seg skarp lenge. Hold for all del sagen unna røtter, jord og sand om du vil beholde den skarp. Håndtak i lakkert bøk fra Øst-Frankrike gir et godt grep og god kontroll. Sagen er utstyrt med låsfunksjon for å sikre bladet under bruk.
674,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Opinel No 18 Saw:
Mål: Blad 180 mm
Materiale: Blad i karbonstål / Skaft i bøk
Produsert i Frankrike

Farge
Metall
Beskrivelse
  • Korrosjonsbehandlet karbonstål.
  • Utbyttbart blad.
  • Sylskarp og effektiv.
  • Velbalansert.

Fransk lidenskap

Joseph Opinel designet sin første lommekniv i 1890. Han skapte et verktøy som er like robust og funksjonelt som det er enkelt og vakkert. Fra verkstedet sitt ved foten av de franske Alpene, smidde Opinel en kultklassiker. Generasjoner av kunstnere, oppdagelsesreisende og bønder har båret den elegante og nyttige kniven i lommene. Siden den gang har Opinel også utvidet sortimentet sitt til kjøkkenbenken, spisebordet og hagen.

Med en så lang historie er det ikke rart lommekniven til Joseph Opinel er blitt en klassiker. Men det er ikke bare historien som gjør Opinel til en favoritt; håndverket, råmaterialene, verdiene til selskapet – alt er en del av pakken som har satt Opinel på kartet. Opinel er franske – og da sier det seg nesten selv at det er mye følelser knyttet til produktene. Lidenskapen for god mat, for naturopplevelsene og for samhold.

For Opinel er det viktig å produsere på en måte som etterlater minst mulig avtrykk i naturen, det er viktig at menneskene i selskapet har det bra og det er viktig å beholde produksjonen i alpene – der den har vært siden starten.

0

Hvordan fjerne spor etter bålet?

Mange turgåere fjerner dessverre ikke restene etter bålet sitt, og i populære turområder og rundt fiskevann ser man derfor ofte synlige sår etter bål.
0

Slik får du fyr på bålet

Hemmeligheten ved å kunne fyre opp bål i all slags vær er gode forberedelser og trening.
0

Båltypene alle bør kunne

Etter at du har funnet en god leirplass  hvor alt ligger til rette for et godt ildsted, er det bare å bestemme seg for hvilken båltype man skal velge.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

40184