4925

Ortovox Swizzwool Classic Mitten M

Ullvott

Varenr.:545536
Ortovox Swizzwool Classic Mitten er en klassisk ullvott som isolerer ekstremt godt i svært kalde temperaturer. Lang over håndleddet for ekstra god beskyttelse.
Størrelseprodukt
S
M
L
599,-
-+
2 på lager.
Beskrivelse

Ortovox Swizzwool Classic Mitten:

  • Laget av 100 % ren, ny ull fra Sveits.
  • Ullen er Fair Trade-sertifisert.
  • Vottene er litt store i størrelsene, så vi anbefaler å gå ned en størrelse om du er i tvil.

Ortovox ble grunnlagt i München i Tyskland Gerald Kampel og Jürgen Wegner i 1980 da de sammen utviklet Ortovox F2 – verdens første skredsøker som kunne motta og sende signal på samme frekvens (457 kHz). I 1985 utviklet de en snøspade og skisekk i så god kvalitet at de fortsatt er i bruk.

I 1988 startet Ortovox å produsere klær av ull og i dag bruker de ull som hovedmateriale i alle klærne sine. Ved å kombinere ull med andre materialer som Schoeller har Ortovox revolusjonert måten man bruker de fantastiske miljøvennlige og holdbare ullfibrene på innen vinter og sommer bekledning.

Ortovox har fokus på korte transportruter, bærekraftig produksjon og tillit til produsentene. Derfor er nå alt av tolags og trelags klær produsert 100 % i Europa.

0

Dette må du vite om hansker og votter

Lei av å fryse på fingrene? Her får du fordelene og ulempene med hansker, votter og vindvotter – samt to tips som kan hindre at du fryser.
4925