Bæremeis Osprey Poco LT Child Carrier 304 Bæremeis Osprey Poco LT Child Carrier 304 Bæremeis Osprey Poco LT Child Carrier 304 Bæremeis Osprey Poco LT Child Carrier 304

Osprey Poco LT Child Carrier 304

Bæremeis

Varenr.: 121289

Osprey Poco LT Child Carrier er en bæremeis med integrert solskjerm og løkker for leketøy som gjør at kan du være sikker på at den eventyrlystne passasjeren din vil ha det trygt og godt på tur. Ryggen har bæresystem i som brukes i mange av de andre Osprey-sekkene. Det gjør at både du og barnet har det behagelig på tur.

2 707,-
-+
1 på lager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge? Akkurat nå har vi ekstra god pris på alt fra Mountain Equipment, Gregory, SkogstadBergans, Aclima, Exped og Eagle. Se alle supertilbudene.

Osprey Poco LT Child Carrier:
Vekt: 2310 gram
Mål: 38 x 71 x 45 cm
Materiale: 210 D bluesign-nylon
Må ikke brukes av barn under 6 måneder.
Passer for barn med vekt inntil 18 kg.

Farge
 • Blå
 • Grå
Beskrivelse

Uansett om dere er på store eller små eventyr, så fremmer bæremeisen Poco LT oppdagerlysten. Når du bærer et barn i en meis med god støtte, trygghet og komfort, ser dere omgivelsene fra samme synspunkt samtidig som dere har frihet og bevegelighet til å dra på eventyr sammen. Å dele nye opplevelser med barna på denne måten vekker barnas interesse og gir dem et nytt perspektiv på verden omkring.

Legg ut på hverdagseventyr sammen med Poco LT. Denne lille, lette og trygge bæremeisen er perfekt for trange butikker, folksomme fortau og korte fotturer. Vår patentsøkte ramme kan legges sammen slik at den blir liten, flat og lett å stue bort. Kommer med den ventilerte ryggplaten AirScape, regulering for tilpasning til et bredt spekter av kroppsformer, og innebygd solskjerm med solbeskyttelse på UPF 50. TÜV-sertifisert og bærekraftig produsert med bluesign-godkjente materialer og PFC-fri impregnering.

 • Den innebygde solskjermen er lett å pakke ned, og trekkes ut av en egen glidelåslomme for praktisk solbeskyttelse på UPF 50.
 • Ospreys patentsøkte, lette ramme av rustfritt stål kan legges sammen til mindre størrelse enn andre vanlige bæremeiser, noe som er praktisk for reiser og oppbevaring. Rammen låses på plass for å gi barnet full støtte, og gjør at meisen står støtt når du setter den på bakken.
 • Ryggpanelet er en hel plate av lett rammemateriale med utstanset skum med nettingtrekk gir fremragende passform, førsteklasses ventilasjon og ubegrenset bevegelse med sekken på ryggen.
 • Rygglengden kan justeres 15 cm, slik at bæremeisen Poco LT raskt og enkelt kan tilpasses voksne brukere i et bredt størrelsesspekter, også mens dere er ute på tur.
 • To hoftebeltelommer i kraftig tekstilnetting.
 • Intern nøkkelholder.
 • Myk og ventilerende sete for komfort og balanse.
 • Zip away-sele og hoftebelte.
 • Stor lomme på bunn med glidelås.
 • Regntrekk selges som ekstraustyr.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Slik justerer du sekken

Gjør ferdig justering før du drar på tur.
0

Slik velger du sekk

Tenk på hva du skal bære og hvem som skal bære den.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33456