Toalettmappe Osprey Ultralight Roll Organizer 001 Toalettmappe Osprey Ultralight Roll Organizer 001

Osprey Ultralight Roll Organizer 001

Toalettmappe

Varenr.: 126270
Osprey Ultralight Roll Organizer er en slitesterk og ultralett toalettmappe i ripstop-nylon. Den hengende toalettmappen har speil og flere inndelingslommer med glidelås som gjør at du trygt og greit kan lagre alle toalettsakene dine. For enten du tilbringer ettermiddagen utendørs eller er på en månedslang ekspedisjon, er det viktig å holde utstyret ditt organisert og beskyttet. Denne opphengbare mappen holder utstyret ditt organisert og beskyttet – enten det er toalettsaker, verktøy, førstehjelpsutstyr eller noe helt annet.
399,-
-+
9 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Osprey Ultralight Roll Organizer:
Vekt: 90 gram
Mål: 23 x 11 x 7 cm
Materiale: 40D resirkulert nylon som er bluesign-godkjent

Farge
Sort
Beskrivelse
  • En del av et koordinert system for optimal pakking. Skreddersy opplevelsen din ved å ta i bruk smarte pakke- og organiseringstilbehør som møter de eksakte behovene dine.
  • Alt tilbehøret til Osprey er oppdatert for å tilby bedre organisering, bruk og komfort samt redusert miljøpåvirkning.

Osprey ble skapt i California, i 1974, ved en enkelt symaskin, med et hode fullt av ideer og et ønske om å designe og utvikle innovative ryggsekker av høyeste kvalitet. Dagens Osprey-produkter fortsetter i samme pionerånd, og blir brukt på alt fra de høyeste fjelltopper til de mest avsidesliggende øyer og overalt i mellom.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38446