Sitronsåpe På stell Sitronsåpe 230 g Sitronsåpe På stell Sitronsåpe 230 g Sitronsåpe På stell Sitronsåpe 230 g Sitronsåpe På stell Sitronsåpe 230 g Sitronsåpe På stell Sitronsåpe 230 g

På stell Sitronsåpe 230 g

Sitronsåpe

Varenr.: 112941
På stell Sitronsåpe er flekkfjerneren du kan bruke til det aller meste – klær, møbler, interiør, på kjøkkenet og på badet. Såpen er effektiv, miljøvennlig og skånsom for alle materialer, også ull. Den fjerner enkelt flekker av kvae, fett, skismøring, blåbær, søle, kaffe og mye mer. Gni såpen på flekken med vann, la virke og skyll eller vask plagget. Ekstra vanskelige flekker trenger ofte lenger virketid, fra et par, timer til over natten.
179,-
-+
1 på lager.
20+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

På stell Sitronsåpe:
Vekt: 230 gram
Mål: 35 x 75 x 80 mm
Innhold: Naturlige oljer fra sitron, raps, solsikke og kokos. 75–80 % såpe, plantebasert glycerin, økologisk sitronolje (kbA) / Den naturlige sitronoljen inneholder limonene og citral som naturlig del av oljen. Limonene utgjør < 0,5 %. / 99,6 % av ingrediensene er av naturlig opphav.
PH: 9,5–10,5
Produsert på Såperiet i Skien, Norge

Beskrivelse
  • Fri for palmeolje, kjemikalier og syntetisk parfyme.
  • Økologisk, vegansk og biologisk nedbrytbar.
  • Skånsom mot huden.
  • For alle tekstiler.
  • Effektiv og skånsom.
  • Frisk duft av sitron.
  • 99,6 % av ingrediensene er av naturlig opphav.

Slik gjør du:

  1. Legg plagget i så varmt vann som det tåler og gni med såpen.
  2. La virke i såpevannet dersom flekken ikke går vekk med en gang. (alt fra en halvtime til over natten.
  3. Skyll eller vask maskinen.

Er du usikker på om plagget er fargeekte? Test først på et lite synlig sted.

Sertifisert av Nature Care Product Standard (NCP)

Sertifisering fra tredjepartsorganisasjon som fastsetter minimumskrav for ingrediensene og produksjonsprosessene for pleieprodukter og sikrer dermed et naturvennlig produkt som samarbeider med naturen.

Sertifisert av Nature Care Product Standard (NCP)

Standarden fastsetter minimumskrav for ingrediensene og produksjonsprosessene for pleieprodukter og sikrer dermed et naturvennlig produkt som samarbeider med naturen.

Det lille, norske familiefirma På stell er drevet av stort engasjement for kombinasjonen bærekraft og funksjon. De tror på at små forskjeller kan utgjøre en hel del i den store sammenhengen og jobber hver eneste dag med å hjelpe og inspirere deg til å ta godt vare på det du har så det varer lenger.

På stell bruker effektive ingredienser fra naturen, økolgiske oljer og ingen skadelige kjemikalier. Det blir til skånsomme produkter for deg som bruker dem, uten at det går på bekostning av effektivitet. Fabrikken er sertifisert av en tredjepart slik at du kan være sikker på at På Stell et godt valg for miljøet. Ta vare på tingene dine – ta vare på naturen.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

23126