USB-batterier AAA Pale Blue USB Rechargeable AAA 4 pk. USB-batterier AAA Pale Blue USB Rechargeable AAA 4 pk. USB-batterier AAA Pale Blue USB Rechargeable AAA 4 pk. USB-batterier AAA Pale Blue USB Rechargeable AAA 4 pk.

Pale Blue USB Rechargeable AAA 4 pk.

USB-batterier AAA

Varenr.: 121579
Pale Blue USB Rechargeable Batteries er en pakke med fire AAA-batterier som kan lades via USB-C. Lithiumbatteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Batteriene har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. Det kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. Ladekabel med fire ladepunkter er inkludert i pakken. Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.
299,-
-+
17 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Pale Blue USB Rechargeable Batteries AAA / LR03:
Vekt: Per batteri 7 gram
Mål: 4 x Ø 14,5 x 48 mm
Materiale: Lithium 0,054 gram
Port: USB-C
Batteri: 0,75 Ah (1,5 V / 1,25 Wh)

Beskrivelse
0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

33746