USB-batteripakke 16 pk. Pale Blue Sustainability Kit USB-batteripakke 16 pk. Pale Blue Sustainability Kit USB-batteripakke 16 pk. Pale Blue Sustainability Kit USB-batteripakke 16 pk. Pale Blue Sustainability Kit USB-batteripakke 16 pk. Pale Blue Sustainability Kit

Pale Blue Sustainability Kit

USB-batteripakke 16 pk.

Varenr.: 126680
Pale Blue USB Rechargeable Batteries Sustainability Kit er en pakke med åtte AA- og AAA-batterier som kan lades via Micro USB. Lithiumbatteriene leverer konstant effekt fra det er fullt til det er tomt. Batteriene har lysindikatorer som forteller deg når batteriene er fulladet. Det kan brukes i minst 1000 ladesykluser og er både kostnadsbesparende og miljøbesparende alternativer til konvensjonelle engangsbatterier. To ladekabler med fire ladepunkter er inkludert i pakken. Ladetiden kan variere med effekten fra din USB-utgang.
879,-
-+
4 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

 

Beskrivelse

Innhold:

0

Slik tar du ut kompasskurs

Før du tar ut kompasskurs er du nødt til å orientere kartet. Det vil si å få kartet til å ligge riktig i forhold til terrenget. Her viser vi deg hvordan, og lærer deg også å korrigere for misvisning.
0

Slik velger du kompass

Kompass hører alltid sammen med kart når du er på tur. Kompasset består av en magnetisk kompassnål inne i et kompasshus som igjen er montert på ei gjennomsiktig plate.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

38859