Tissetut Pstyle Personal Urination Device Olive Tissetut Pstyle Personal Urination Device Olive

Pstyle Personal Urination Device Olive

Tissetut

Varenr.: 120774
Pstyle Personal Urination Device er en smart tissetrakt i plast for aktive jenter. Bruk den på vinteren når det er skikkelig kaldt eller på festivaler og leir med litt slapt renhold. Fordi plasten er stiv kan den enkelt manøvreres gjennom klærne og plasseres riktig. Den avrundede bakkanten brukes til å tørke med så det ikke blir drypp! pStyle kan rengjøres med såpe og vann, våtservietter eller ristes kraftig og vaskes ved neste passende tidspunkt. Den tåler også en runde i oppvaskmaskinen. Må du så må du!
FargeproduktPstyle Olive
Tissetut Pstyle Personal Urination Device Cloud
Tissetut Pstyle Personal Urination Device Fuchsia
Tissetut Pstyle Personal Urination Device Olive
Tissetut Pstyle Personal Urination Device Turquoi
135,-
-+
0 på lager. Tilbake om 11 dager.

Visste du at:

Pstyle Personal Urination Device:
Mål: 197 x 45 x 41 mm
Weight: 23 gram
Materials: BPA- og ftalatfri polypropylen
Laget i USA.

Farge
Grønn
Beskrivelse

Selges uten oppbevaringspose.

Perfekt når du ikke har et toalett tilgjengelig, lang kø, ekle toaletter, på båt eller kajakk, på fjellet, på ekspedisjon, kort sagt alle steder hvor du kan slite med å finne egnet sted å sitte. Den er enkel å bruke, men det er selvfølgelig uvant for de fleste jenter å stå og tisse. Vi anbefaler alltid å prøve Pstyle hjemme først (i dusjen for eksempel), slik at du får teknikken på plass. Med litt øvelse kan du dra ned glidelåsen og tisse uten å dra ned buksene.

Dette anbefaler vi 👍🏿

Det betyr at vi kjenner dette produktet godt og står innefor kvaliteten. Det er kanskje ikke det rimeligste i hylla, men det tåler speiderbruk og varer lenge. Bare bra greier, rett og slett.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

32941