Bacalao Real Turmat Clipfish Casserole Bacalao Real Turmat Clipfish Casserole

Real Turmat Clipfish Casserole

Bacalao

Varenr.: 115161
Real Turmat Bacalao er en klassisk, norskprodusert, frysetørket portugisisk gryte med klippfisk fra Nord-Norge. En smak av den arktiske villmarken! Posen inneholder 440 gram ferdiglaget måltid. Tilsett kun varmt vann og la svelle i åtte minutter.
116,-
-+
7 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Real Turmat Clipfish Casserole:
Innehold: Potet (32%), torsk ((klippfisk 50 %, torsk 37 %) (87 %), sitrusfiber, potetmel, salt) (18 %), paprika (11 %), løk (11 %), olivenolje, tomat (6,4 %), tomatpuré, maisstivelse, soyasaus (soya, salt, eddik), hvitløk (1,1 %), fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: Fisk og soya. Glutenfri, laktosefri og melkefri.
Vekt: Pakket 102 gram / Netto 85 gram / Tilberedt 440 gram
Energi: 405 kcal

Beskrivelse
  • Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
  • Lagres ved romtemperatur.
  • Åpen pose skal behandles som ferskvare.
  • Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Nå er det mat

Gryterettene fra Real Turmat er en komplett serie varme måltider, nøyaktig sammensatt av de næringsstoffene du trenger. Rettene inneholder fett, karbohydrater og proteiner som sammen gir deg energi til å opprettholde styrke og konsentrasjon, og restitusjon etter en hard økt. Lett å bære – lett å tilberede.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

26048