Granola med sjokolade Real Turmat Crunchy Granola Granola med sjokolade Real Turmat Crunchy Granola

Real Turmat Crunchy Granola

Granola med sjokolade

Varenr.: 131511
Real Turmat Granola med sjokolade er norskprodusert frysetørket turmat med søt og fyldig granola. Frokost er dagens viktigste måltid. Posen inneholder 280 gram ferdiglaget måltid og inneholder både frukt og korn som er rike på fiber. Den smakfulle sammensetningen gir deg en god start på dagen. Smaker godt, selv med kaldt vann. Tilsett vann og la svelle i tre minutter.
79,-
-+
16 på lager.
18 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Real Turmat Crunchy Granola:
Innhold: Granola (havregryn (glutenfri), oligofruktose, solsikkeolje, linfrø (6 %), eplejuice konsentrat, havsalt) (58 %), tørrmelk, sukker, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, fettredusert kakaopulver, emulgator (lecitin), vaniljearoma) (5,8 %).
Allergener: Laktose og melk. Glutenfri og vegetar.
Vekt: Pakket 137 gram / Netto 120 gram / Tilberedt 280 gram
Energi: 439 kcal

Beskrivelse
  • Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
  • Lagres ved romtemperatur.
  • Åpen pose skal behandles som ferskvare.
  • Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Perfekt start

Real Müsli gir en perfekt start på en aktiv dag. Et utsøkt og næringsrikt måltid møysommelig satt sammen av vår egen ernæringsekspert, med herlige smaker fra tørkede frukter, bær og mørk sjokolade. Sammen med korn, havre og frø er resultatet ekte energi fra ekte smaker. Real Müsli er like egnet mellom aktiviteter som et lett måltid før sengetid. Raskt og smakfullt påfyll, med riktig balanse mellom både fiber, proteiner og karbohydrater. Tilsett kaldt eller varmt vann og nyt – enklere blir det ikke.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (1,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 3 minutter.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

43743