Kjøttsuppe Real Turmat Meat Soup Kjøttsuppe Real Turmat Meat Soup

Real Turmat Meat Soup

Kjøttsuppe

Varenr.: 743356
Real Turmat Kjøttsuppe er den perfekte energikilden for deg som trenger et lett, varmt måltid på farten, eller et påfyll av energi på veien mot et nytt mål. Riv av toppen på posen, tilsett varmt vann og la svelle i åtte minutter – så er du klar for å oppleve den smakfulle suppen med storfekjøtt og rotgrønnsaker! Produsert i Norge.
69,-
-+
14 på lager.
100+ på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Real Turmat Meat Soup:
Inneholder: Potet (29 %), storfekjøtt (storfekjøtt (84 %), salt, vegetabilsk fiber, stabilisator (E450), antioksidant (rosmarinekstrakt)) (18 %), gulrot (17 %), løk (11 %), purreløk (7 %), selleri (7 %), rapsolje, maisstivelse, kjøttbuljong (gjærekstrakt, maltodekstrin, salt, rapsolje, kjøttekstrakt, brunt sukker, løk), salt, pepper, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: Selleri. Glutenfri, laktosefri og melkefri.
Vekt: Pakket 72 gram / Netto 55 gram / Tilberedt 370 gram
Energi: 254 kcal

Beskrivelse
  • Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
  • Lagres ved romtemperatur.
  • Åpen pose skal behandles som ferskvare.
  • Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.

Smakfull suppe

Real turmats smakfulle supper er et naturlig valg for deg som trenger et lett varmt måltid på farten, eller påfyll av energi på veien mot et nytt mål. Suppene er lett å fordøye og gir deg umiddelbart ny energi, slik at du kan opprettholde et høyt aktivitetsnivå rett etter måltidet. Suppene lages på tradisjonelt vis helt fra bunnen av. Reals dyktige kokker legger sin stolthet i å tilberede hvert eneste måltid med nennsom hånd for å bevare all den gode arktiske smaken og energien i råvarene.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Om å være alltid beredt

0

I speideren lover vi å være Alltid beredt. Beredt til å takle små og store utfordringer som kommer. Det krever prøving og feiling, gode vennskap og noen skrubbsår. Og så er det lettere å være beredt med litt riktig utstyr. Som en god hodelykt med ekstra batteri, et stormkjøkken med ekstra gass, et førstehjelpsett, noen stearinlys og fyrstikker som ikke blir våte. Dette er nyttige gaveidéer som vi bruker på speidertur, og som alle burde ha hjemme i beredskapslageret. Vær beredt!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

444