Mappe med skriveplate Rite in the Rain Moonson Field Desk No29 Mappe med skriveplate Rite in the Rain Moonson Field Desk No29 Mappe med skriveplate Rite in the Rain Moonson Field Desk No29 Mappe med skriveplate Rite in the Rain Moonson Field Desk No29 Mappe med skriveplate Rite in the Rain Moonson Field Desk No29

Rite in the Rain Moonson Field Desk No29

Mappe med skriveplate

Varenr.: 127394

Rite in the Rain Moonson Field Desk No297 er en stor og praktisk glidelåsmappe med skriveplate. Både klips og strikk holder arkene på utsiden plass og på baksiden er det et praktisk håndtak. Inni mappen er det plass til opptil 200 blanke ark og på utsiden er det to feste for penner (eller fargestifter).

599,-
-+
0 på lager. Tilbake om 18 dager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Rite in the Rain Moonson Field Desk No297:
Mål: 246 x 330 x 38 mm
Vekt: 635 gram
Passer til opptil 200 A4-ark.

Farge
  • Grønn
  • Sort
Beskrivelse
  • Selges uten penn og papir.

Amerikanske Rite in the Rain startet opp for nesten hundre år siden i skogsområdene utenfor Tacoma i USA. Entreprenøren Jerry Darling, så behovet for å lage et slitesterkt materiale som kunne skrives på selv i dårlige værforhold. Han utviklet et spesielt belegg som beskyttet papiret fra fuktighet, og sammen med sin kone skapte de det første værfaste papiret hjemme på kjøkkenbenken! Nå er prosessen både perfeksjonert, patentert og miljøvennelig. Og produksjonen er fremdeles lokalisert i Tacoma, USA.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

39584