Trekkspillunderlag MW Robens ZigZag Slumber MW Trekkspillunderlag MW Robens ZigZag Slumber MW Trekkspillunderlag MW Robens ZigZag Slumber MW Trekkspillunderlag MW Robens ZigZag Slumber MW Trekkspillunderlag MW Robens ZigZag Slumber MW

Robens ZigZag Slumber MW

Trekkspillunderlag MW

Varenr.: 204508
Robens ZigZag Slumber er et svært kompakt liggeunderlag av skum med eggekartong-strukturen som gjør at du får mange varme lommer med luft under kroppen. I tillegg gjør det at underlaget kan brettes som et skikkelig kompakt trekkspill. Da tar det mindre plass enn en rull. Leveres med strikk. Lav vekt!
314,-
-+
1 på lager.

Visste du at?

  • Varer kjøpt i november og desember har full bytterett ut januar?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
  • Vi har en inspirerende julekatalog, supre tilbud, gaveidéer og gavekort?
  •  

Robens ZigZag Slumber 60:
Isoleringsevne: R 2,1
Mål: 180 x 60 x 2 cm / Pakket Ø 15 x 58 cm
Vekt: 380 gram
Farge
  • Grønn
  • Grå
Beskrivelse

Tips: Når underlaget er pakket kan du dele/brette stabelen i to like store biter. Da får du en større flate bak på sekken, som ikke stikker stå mye ut når du farter rundt i kollektivtransporten.

Underlag av skum

Fordelen med vanlig skumunderlag er at det er raskt, rimelig og robust. Det rulles eller brettes enkelt sammen og tåler hard bruk og gnister fra bålet. Ulempen er at det er litt tynt å sove lenge på, i alle fall for en voksen. Og at strikken som skal holde underlaget sammen, nesten alltid forsvinner. Skumunderlag tar også mye plass på sekken.

Dette underlaget er laget av skum. Er det vått og/eller kaldt anbefaler vi å bruke skumunderlaget i tillegg til (og under) et oppblåsbart underlag med skumfyllfiberfyll eller dunfyll. Da øker du isoleringsvnen og du hindrer at det oppblåsbare underlaget blir vått på undersiden. Oppblåsbare underlag bruker lenger tid på å tørke enn et vanlig underlag av skum.

Om isoleringsevne

En høyere R-verdi betyr bedre isoleringsevne. For vinterbruk anbefaler vi en R-verdi fra 5 og oppover. For vår-, sommer- og høstbruk er det greit med en R-verdi rundt 3.

0

Slik velger du liggeunderlag

Liggeunderlag er nesten like viktig som en god sovepose, fordi det isolerer og gir deg en «myk» seng.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

6342