Nedbrytbar sko Scarpa Mojito Bio 39 Military

Scarpa Mojito Bio 39 Military

Nedbrytbar sko

Varenr.: 114429
Scarpa Mojito Bio er bærekraftig – ikke bare fordi den redesigner et ikonisk produkt med særlig fokus på avfallsreduksjon – men fremfor alt fordi det er Scarpas første 100 % biologisk nedbrytbare fottøy.
Skostørrelseprodukt
1 999,-
1 000,-Tilbud
-+
1 på lager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Scarpa Mojito Bio:
Farge
Grønn
Beskrivelse

Biologisk nedbrytbart

Scarpa Mojito Bio er et landemerkeprodukt når det gjelder bærekraftig produksjon av fottøy grunnet flere viktige årsaker:

  1. Mojito Bio er 100 % biologisk nedbrytbar.
  2. Utviklingen av skoen innebar å betydelig forenkle produksjonsprosessene ved å gjøre konstruksjonen mindre kompleks.
  3. Skoens egenskaper og holdbarhet forblir uendret.
  4. Mojito Bio er produsert i Italia.
  5. Alle leverandørene av råvarer som brukes i Mojito Bio er sertifisert. All produksjon er gjort med tanke på bærekraftig bruk av kjemikalier, og beskyttelse av ansattes helse, sikkerhet og arbeidsforhold.

Sertifisert

Scarpa valgte å sertifisere de biologisk nedbrytbare egenskapene til Mojito Bio med Intertek, et børsnotert selskap og en leder i sektoren. Biologisk nedbrytbarhet av materialene som brukes i Mojito Bio er sertifisert til standard ASTM D5511, som måler graden av nedbrytning i fravær av oksygen, og i kontrollerte temperatur- og fuktighetsforhold som dupliserer de som finnes i mange industrielle avfallsbehandlingsanlegg.

Forenklet design

Mojito Bio er en nytolkning av den opprinnelige Mojito, med en bærekraftig vinkling. Den mest åpenbare forskjellen når det gjelder utseende er fjerning av to typiske funksjoner i den klassiske Mojito: gummikallosjering i tåboks og i hælen. Denne beslutningen eliminert vanlig avfall produsert av restmateriale av gummi. Valget av et strikket stoff for overdelen er et annet skifte i samme retning, da det forhindrer avfall under produksjonen. Metall maljer har fjernet, dette for å ytterligere forenkle produksjonsprosessen. Sålen er laget av en perfekt blanding av syntetisk og naturgummi.

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

25039