Tursko til dame 37 Scarpa Mescalito GTX W 37 202 Tursko til dame 37 Scarpa Mescalito GTX W 37 202 Tursko til dame 37 Scarpa Mescalito GTX W 37 202 Tursko til dame 37 Scarpa Mescalito GTX W 37 202 Tursko til dame 37 Scarpa Mescalito GTX W 37 202

Scarpa Mescalito GTX W 37 202

Tursko til dame 37

Varenr.: 115285
Scarpa Mescalito GTX er en lett, presis og komfortabel tursko. Skoen passer for fotturer i marka og på fjellet, til tekniske anmarsjer, via ferrata, eller som en robust og stabil hverdagssko. Vibram Megagrip-gummi med Vibram Lite Base-teknologi sørger for sikkert og trygt grep mot nær sagt all slags underlag. Vanntett og pustende Gore-Tex-membran holder deg tørr på føttene selv når det er våte forhold.
Skostørrelseprodukt
2 519,-
-+
0 på lager. Tilbake om 3 dager.
3 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Visste du at siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Scarpa Mescalito GTX:
Vekt: 425 gram (38)
Farge
  • Grønn
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse

 

Om lave tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En helt lav tursko er uten ankelstøtte, og passer derfor aller best på sti og vei hvor terrenget er lett og fint. Den passer også best uten sekk, eller i alle fall med lav vekt på ryggen, for da slipper du overtråkk og det som verre er.

Lave tursko tåler også mindre vann enn de høye turskoene. Så selv om skoen har Gore-Tex-membran kan vann fra lyng og gress (og regn) trekke over toppkanten og inn i skoen fra oversiden.

Bortsett fra alt det der, så er de jo lett og deilige å gå med, da!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes. Sjekk utvalget av impregnering.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

26228