Tursko til dame 39,5 Scarpa Mescalito Mid GTX W 39,5 202 Tursko til dame 39,5 Scarpa Mescalito Mid GTX W 39,5 202

Scarpa Mescalito Mid GTX W 39,5 202

Tursko til dame 39,5

Varenr.: 115279
Scarpa Mescalito Mid GTX er en lett, presis og komfortabel tursko. Skoen passer for fotturer i marka og på fjellet, til tekniske anmarsjer, via ferrata, eller som en robust og stabil hverdagssko. Vibram Megagrip-gummi med Vibram Lite Base-teknologi sørger for sikkert og trygt grep mot nær sagt all slags underlag. Vanntett og pustende Gore-Tex-membran holder deg tørr på føttene selv når det er våte forhold.
Skostørrelseprodukt
2 639,-
-+
1 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?
Scarpa Mescalito Mid GTX:
Vekt: 450 gram (38)
Farge
  • Grønn
  • Blå
  • Grå
Beskrivelse

 

Om mellomhøye tursko

Tursko kan deles i tre høyder: lav, mellom og høy. En mellomhøy tursko har litt ankelstøtte, og passer derfor godt på sti og i litt kronglete natur. Den passer også best med lett sekk.

Mellomhøy tursko tåler mer vann enn de lave turskoene, rett og slett fordi toppkanten er litt høyere slik at vann fra vått gress ikke trekker over og ned i skoen like lett.

Fine tursko til hverdagsturer i skog og mark!

Om Gore-Tex

Gore-Tex er en membran som stopper vannet fra å trenge inn, samtidig som den lar svetten fordampe ut. Det finnes flere varianter, men felles for de alle er at de er vanntette, slitesterke og har svært god pusteevne.

Selv om Gore-Tex er impregnert fra start, bør du gi den en ekstra runde med impregnering ganske snart. Husk at all impregnering forsvinner ved bruk, og at den må fornyes.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.
0

Sko og støvler alle må ha

Med feil fottøy dreper du turgleden. Se hva du trenger!

Se mer fra kategorien:

 

 

 

26222