Mygg- og flåttspray SjöHav Mygg+Flått Spray 75 ml Mygg- og flåttspray SjöHav Mygg+Flått Spray 75 ml

SjöHav Mygg+Flått Spray 75 ml

Mygg- og flåttspray

Varenr.: 125461
Sjö&Hav Mygg+Flått Spray er et effektivt mygg- og flåttmiddel med økologisk sitroneukalyptusolje mot flere insekter som mygg, flått, mygg, knott og elgfluer. Fri for DEET – denne er lett biologisk nedbrytbar og skånsom mot huden. Spray i hånden og fordel utover utsatt hud. Maks to ganger per dag. Mygg- og flåttmiddelet kan påføres klær og utstyr uten å forårsake permanente flekker. Spray over f.eks. teltåpning og bagasjehåndtak. Unngå kontakt med øyne og munn. Aktiv i opptil seks timer. Anbefalt for barn fra tre år.
139,-
-+
15 på lager.

Visste du at:

  • Vi har rask levering, gratis frakt over kr 1000 og like gode priser til alle?
  • Siden Norges speiderforbund eier Speider-sport, går alt overskuddet til mer speiding i Norge?

Sjö&Hav Mygg+Flått Spray:
Volum: 75 ml
Innhold: Sitroneukalyptusolje, hydrert, cyklisert (Citriodiol), 285g/liter, etanol og isopropanol.
Sikkerhet: Unngå øyekontakt. Ved kontakt med øynene, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser hvis det er enkelt, fortsett å skylle. Brannfarlig væske og damp.
Mål: Ø 40 x 120 mm
Vekt: 90 gram

Beskrivelse

 

Sjö&Hav er et svensk firma som utvikler kroppspleie- og rengjøringsprodukter for et enkelt liv i skandinavisk natur. Målet er at du skal få gå på på tur uten å etterlate deg spor. Produktene er biologisk nedbrytbare, veganske og laget i Sverige. De utvikler kontinuerlig sortimentet og organisasjon mot bærekraftige mål, og prioriterer miljøet i alle beslutninger.

0

Livredding på is: Slik gjør du det

Når noen går gjennom isen er det viktig å beholde roen for å unngå nedkjøling eller i verste fall drukning. Her grunntipsene som hjelper deg å holde hodet kaldt.

Se mer fra kategorien:

 

 

 

37635